Klant:
DGN retail

Digital content voor Hubo & Multimate

Het begon allemaal in oktober, toen DGN Retail ons vroeg om het nieuwe platform van Hubo&Multimate te voorzien van nieuwe content. Copy, fotografie en video. Voor 230 filialen. En of dat dan ook binnen vier weken kon? Nou en of! Samen met Oak&Morrow hebben we eerst een content strategie uitgedacht. En daarna was het al snel vol gas ertegenaan. Met het beschrijven, fotograferen en filmen van verschillende klusthema’s, stillevens van gereedschap.

En ook een sfeerfoto van een zak Knauf :-)

true
true
true
true

Een stylistisch decor

We lieten een stylistisch decor bouwen om het allemaal wat meer cachet te geven. Want het bescheiden en ietwat stoffige imago van de doe-het-zelf speciaalzaken mocht wel wat nieuw leven ingeblazen worden. We

lieten een stylistisch decor bouwen om het allemaal wat meer cachet te geven. Want het bescheiden en ietwat stoffige imago van de doe-het-zelf speciaalzaken mocht wel wat nieuw leven ingeblazen worden.

true
true
true
true

230 winkels

En dan die gigantische klus. Er werd een groot netwerk ingezet om alle 230 Hubo en Multimate vestigingen in Nederland te fotograferen. Zowel de panden, als de teams en de eigenaren van de filialen werden geportretteerd. Ook die op de waddeneilanden. En dat bleek nog niet mee te vallen in het stormachtige november. Maar na twee weken stond iedereen erop. En waren ook alle eigenaren geïnterviewd voor een tekstueel portret. Wat een klus. Maar wat mag het resultaat er zijn!

true
true
true
true

Behind the scenes


true
true
true
true

Onze cases

Hi! Wij zijn Breese. Een netwerk van professionals voor digitale content creatie met een frisse wind. Wij bieden services in Content Strategie , Content Creatie , Content Distributie en Content Training